I-print Oy

Palveleva painomaailma

I-print auttaa yrityksiä onnistumaan markkinoinnissa kokonaisvaltaisella painopalvelulla. Toteutamme kaikki arkkipainon ja erikoispainon tuotteet, digitaaliset palvelut, kohderyhmäosoitteet sekä jakelupalvelut. Asiantuntevat ammattilaisemme ja laadukkaat laitteemme takaavat, että tilattujen tuotteiden painojälki on aina laadukasta ja palvelu sujuvaa.

I-printin vahvat juuremme ulottuvat aina 1900-luvun alun yhteiskunnallisen murroksen pyörteissä tapahtuneeseen aatteellisten sanomalehtien painamiseen. Nykypäivänä I-print on valtakunnallisesti tunnettu monipuolinen painotalo, jonka paino- ja digipalveluista nauttivat niin yksityishenkilöt kuin ympäri Suomen ja maailman toimivat suuryrityksetkin.

Anna mielikuvituksesi lentää – me lennämme sen mukana.

Parasta palvelua myös ympäristölle

I-printissä logistiset ratkaisut, materiaalit ja monet muut asiat on mietitty niin, että luontoa säästyy. Tästä osoituksena I-print on uudistanut ympäristöjärjestelmänsä. Olemme sertifioineet Ekokompassin käyttöömme parantamaan ympäristönäkökulmia. Ekokompassi on kotimainen ympäristöjärjestelmä, joka tarjoaa laadukkaan standardin edut pk-kokoisille toimijoille yksilöidysti.

Kaikki markkinointiin yhdeltä luukulta

I-print on osa markkinoinnin ja viestinnän osaamisestaan tunnettua Ilkka-konsernia. Konsernin muita yhtiöitä ovat ohjelmistoyritys Liana Technologies Oy, jonka tytäryhtiöitä on WordPress-toimisto Evermade Oy ja ruotsalainen markkinointiteknologiayritys Ungapped Ab sekä media- ja markkinointipalveluja tarjoava I-Mediat Oy, jonka tytäryhtiöitä ovat vaikuttajamarkkinoinnin toimisto somessa.com Oy, B2B-markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy sekä sosiaalisen median markkinointitalo MySome Oy.