Palvelut

Digitaalisten palveuiden yhden luukun kokonaisuus sisältää muun muassa painotuotteiden arkistointi-, muokkaus- ja tilausjärjestelmän i247:n sekä Crossmedia-palvelun. Logistiikkapalvelumme varastoi markkinoinnin tukimateriaalit. Tarjoamme käyttöönne myös Projektipankin.

Palvelut

Crossmedia

Crossmedian avulla hyödynnätte useaa mediakanavaa yhtäaikaisesti viestinnässä ja markkinoinnissa. Käytössänne ovat esimerkiksi suorapostitukset, sähköpostiviestit ja kampanjasivustot sekä viestimien eri yhdistelmät. Tavoitatte kohderyhmänne tehokkaasti ja asiakasrekistereitä hyödyntämällä parannatte viestinnän tuloksia.

Tutustu enemmän CrossmediaanKysy lisää
Palvelut

Logistiikka

Logistiikkapalvelu kokoaa kaikki markkinoinninmateriaalinne yhteen varastoon. Säilytämme niitä puolestanne ja pakkaamme kulloinkin tarvittavat tuotteet matkaan. Postitus onnistuu mihin päin maailmaan tahansa. Logistiikkapalvelustamme on hyötyä erityisesti silloin, kun organisaatiolla on useita toimipisteitä, mutta käytössä ovat yhteiset markkinoinnin tuotteet.

Tutustu enemmän logistiikkapalveluunKysy lisää
Palvelut

i247 – Brändinhallintatyökalu

i247 on painotuotteiden arkistointi-, muokkaus- ja tilausjärjestelmä. Kun yrityksen kaikki paino materiaalit on tallennettu samaan paikkaan, graafinen ilme pysyy yhtenäisenä ja käytössä ovat aina ajantasaiset, oikeat tiedostot. Palvelun avulla on helppo luoda asiakaslähtöistä viestintää moniin kanaviin.

Tutustu enemmän i247- työkaluunKysy lisää
Palvelut

Kohderyhmät

Kohderyhmäpalvelumme löytää uudet asiakkaasi, päivittää ja profiloi asiakastietosi sekä tuottaa tietoa niistä arvoista ja asenteista, joihin asiakkaittesi ostopäätökset perustuvat.

Kysy lisää
Palvelut

Suoramarkkinointi

Suoramarkkinoinnilla saat tehtyä hyvin kohdennettua markkinointia halutulle kohderyhmälle kotiin menevällä suoramainoksella. Suoramarkkinointikampanjat keinot voivat olla hyvinkin erilaisia, koska kauttamme saat käyttöön erikoispainon rajattomat mahdollisuudet. Teemme viestistäsi mielenkiintoisen, jonka vastaanottaja varmasti huomaa.

Kysy lisää
Palvelut

Postitukset

Meidän avullamme saat viestisi painosta suoraan postinjakeluun helposti ja vaivattomasti. Etsimme aina parhaan ja edullisemman vaihtoehdon ja huolehdimme postihuolinnat ja lajittelut.

Kysy lisää
Palvelut

Somessa.com

Vaikuttajamarkkinointia avaimet käteen. Suomen suurin vaikuttajamediatoimisto tuo yrityksesi ja tuotteesi juuri oikeiden ihmisten tietoisuuteen. Kun tahdot tehdä vaikuttavaa sosiaalisen median markkinointia, saat avullamme kaiken, mitä siihen tarvitset. Kampanja rakennetaan puolestasi alkaen siitä, että valitaan täsmälleen oikeat vaikuttajat somessa.comin suomen suurimmista vaikuttajaverkostosta. Hoidamme puolestasi kampan suunnittelut, sopimukset ja yhteydenpidon vaikuttajien kanssa.

Tutustu lisää somessa.com toimintaanKysy lisää

Markkinoinnin ratkaisut

Autamme sinua mielellämme markkinoinnin erilaisissa ratkaisuissa.
Ota meihin yhteyttä niin otamme teihin yhteyttä ja voimme tulla kertomaan tarkemmin eri palveluistamme.

    * pakollinen kenttä

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa.
    Vastaamme mielellämme kaikkiin painotyöhösi liittyviin kysymyksiin.