Kohderyhmäpalvelu

Muut palvelut

Älä ammu markkinointiasi umpimähkään kaikille – kun markkinointisi on kohdennettu oikein, saat maksimaalisen tuoton markkinointibudjetillesi ja houkuttelet liiketoimintasi kannalta tärkeimmät ihmiset seuraamaan yritystäsi. Hanki siis markkinointisi pohjalle pätevä yhteystietorekisteri, jotta pystyt myös jatkossa kohdentamaan oikeat viestit oikeille henkilöille, oli kyse millaisesta kampanjasta tahansa. Näin tavoitat varmasti ne henkilöt, jotka ovat aidosti kiinnostuneita palveluistasi ja tuotteistasi.

Kohdenna viestisi oikeille henkilöille - kohderyhmäpalvelulla löydämme parhaan yleisön

Kohdentamisen ensimmäinen askel on tunnistaa kohderyhmäsi. Voit lähestyä vastaanottajaa useiden eri kanavien kautta esimerkiksi asuinpaikan, ostokäyttäytymisen tai kiinnostuksen kohteen perusteella. Kun kohderyhmä on tunnistettu, teemme osoitehaut ja huolehdimme omalta osaltamme hakutietojen oikeasta, lainmukaisesta käytöstä. Näin hyödynnät niitä tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Tunnemme kohderyhmien hakemisen rajoitteet ja mahdollisuudet, ja autamme sinua luovimaan niiden joukossa. Avullamme löydät aina kohderyhmän ja osoitteiston, joka vastaa tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla toimialasta riippumatta. Mahdollisuuksien mukaan voit saada sähköpostiosoitteita, joille voit kohdentaa digimarkkinointia, tai postiosoitteita, joille voit kohdentaa postitse suoramarkkinointikampanjan.

Näin se toimii:

 • Koosta ylös, ketä haluat tavoittaa ja mitä haluat heille myydä.
 • Näiden hakukriteerien avulla tehdään ensimmäinen haku, jota tarpeen vaatiessa rajataan tai laajennetaan kriteerejä muokkaamalla.
 • Kun olemme tyytyväisiä kohderyhmän kokoluokkaan ja yksityiskohtiin, ostamme osoitteiston ja aloitamme markkinoinnin.
 • Osoitteistoa voi hyödyntää 12 kuukautta ostohetkestä markkinointiin.
 • Tarvittaessa autamme asiakasrekisteriesi analysoinnissa ja päivittämisessä.

Kohderyhmähaku voidaan tehdä esimerkiksi näiden tietojen perusteella

Alue
Ikä
Sukupuoli
Koulutus
Kiinnostuksen kohteet
Asumismuoto
Harrastukset
Työ

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.

Markkinoinnin ratkaisut

Autamme sinua mielellämme markkinoinnin erilaisissa ratkaisuissa. Ota meihin yhteyttä niin otamme teihin yhteyttä ja voimme tulla kertomaan tarkemmin eri palveluistamme.

  * pakollinen kenttä

  Lomakkeen tiedot tallennetaan I-print Oy:n asiakasrekisteriin.
  Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa.
  Vastaamme mielellämme kaikkiin painotyöhösi liittyviin kysymyksiin.