i247 Brändinhallintatyökalu

Muut palvelut

Onko tiimissäsi paljon ihmisiä, jotka tarvitsevat erilaisia tilanteita varten personoituja markkinointimateriaaleja arjessaan? Tiedote pitäisi lähettää lehteen, mutta logot ja soveltuvat kuvat ovat hukassa? Entä mistä löytyivätkään julisteet ja muut materiaalit? Graafinen ohjeisto linjaa markkinointimateriaalien visuaalisen ilmeen ja poistaa samalla jatkuvan pohtimisen siitä, miltä minkäkin materiaalin tulisi näyttää. Arjessa näitä materiaaleja käyttää kuitenkin useampi ihminen, mikä tarkoittaa myös haasteita materiaalien hallinnassa. Miten voidaan varmistaa, että kaikki tiedot ovat aina kaikkien saatavilla ja visuaaliset materiaalit pysyvät linjassa ohjeiston kanssa?

Kaikki graafisen ohjeiston ja brändin mukaiset materiaalit samassa paikassa

i247 on painotuotteiden arkistointi-, muokkaus- ja tilausjärjestelmä, jossa kaikki on aina hallinnassa. Kun yrityksen kaikki painomateriaalit on tallennettu samaan paikkaan, graafinen ilme pysyy yhtenäisenä ja käytössä ovat aina ajantasaiset, oikeat tiedostot siitä huolimatta, kuka niitä käyttää ja missä päin Suomea niitä tarvitaan. Palvelun avulla on helppo luoda asiakaslähtöistä viestintää moniin kanaviin, sillä kaikki materiaalit ovat helposti saatavilla ja käyttäjien käyttöoikeustasosta riippuen myös muokattavissa. Esimerkiksi suuren ketjun kiinteistönvälittäjät saavat aina brändin mukaiset materiaalit, joihin on helppo muuttaa kohteen tiedot ja omat yhteystiedot itse.

I247-brändinhallintatyökalun avulla

 • Pidät kaikki brändisi materiaalit tallessa
 • Huolehdit, että kaikki materiaalit ovat ajan tasalla
 • Jokainen löytää tarvitsemansa materiaalin helposti
 • Näyt yhtenäisenä jokaisessa kanavassa
 • Työntekijäsi voivat muokata tarvitsemiaan dokumentteja helposti, mutta rajoitetusti
 • Tilaat painotuotteet ja muut markkinointimateriaalit näppärästi

Palvelun ominaisuuksia ovat muun muassa

Hallinnointi – henkilökohtaiset käyttäjätunnukset tuovat turvaa ja jäljitettävyyttä
Hakutoiminto – hae materiaaleja hakusanoilla
Aineistopankki – kaikki tärkeät materiaalit samassa paikassa
Valmiit pohjat – mahdollisuus rajoittaa dokumenttien muokattavia osuuksia
Tulostus – mahdollisuus tulostaa esimerkiksi hinnasto nopeasti ulos
Personoitu näkymä – yrityksen oman brändin mukainen näkymä
Tiedotusosio – tiedota helposti muita yksiköitä esimerkiksi uudesta julisteversiosta
Logistiikkapalvelu – siirry suoraan yritykselle personoituun palveluun, josta voit tilata yrityksen valitsemia brändin mukaisia tuotteita, kuten kyniä, t-paitoja ja vihkoja.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.

Markkinoinnin ratkaisut

Autamme sinua mielellämme markkinoinnin erilaisissa ratkaisuissa. Ota meihin yhteyttä niin otamme teihin yhteyttä ja voimme tulla kertomaan tarkemmin eri palveluistamme.

  * pakollinen kenttä

  Lomakkeen tiedot tallennetaan I-print Oy:n asiakasrekisteriin.
  Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa.
  Vastaamme mielellämme kaikkiin painotyöhösi liittyviin kysymyksiin.