Crossmedia

Muut palvelut

Haluatko saada uusia asiakkaita, parantaa asiakkaiden sitoutumista ja tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaammin? Entä haluatko käyttää ja päivittää asiakasrekistereitä tulosten parantamiseksi tai seurata ja analysoida kampanjoitasi järjestelmällisesti? Kohdennettu, monikanavainen markkinointi on sinua varten! Kun ymmärrät asiakastasi ja kohdennat viestisi täsmällisesti, puhuttelet aidosti vastaanottajaasi – ja parannat oleellisesti markkinointisi tehoa. Viestisi osuu tarkimmin ja vaikuttaa varmimmin, kun käytät useita kanavia rinnakkain. Näin varmistat, että näyt arjen jokaisessa hetkessä ja sinut muistetaan, kun oston aika on.

Tehokas markkinointi ja vahva muistijälki vaatii toistoa ja näkyvyyttä useissa kanavissa

Liian moni yritys turvautuu yhä edelleen yhteen tai kahteen kanavaan markkinoinnissaan. Vaikka kohderyhmien kannalta tämä kanava olisikin se tärkein, se vaatii tuekseen muutakin. Emmehän kuitenkaan istu poteroissa vain yhden kanavan armoilla, vaan käytämme monipuolisesti niin digitaalisia kuin perinteisiäkin viestinnän keinoja – ulkoilman mahdollisuuksista puhumattakaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse aloittaa nollasta, sillä me I-printissä tarjoamme käyttöösi asiantuntemuksemme ja toimivat kampanjatyökalut, joilla syvennät helposti ja kustannustehokkaasti asiakas- ja kohderyhmäymmärrystäsi.

I-printin crossmedia-paketilla

 • Hyödynnät asiakastietokantasi tehokkaammin
 • Hyödynnät eri kanavia – myös sosiaalista mediaa
 • Saat kampanjoillesi korkeammat vastausprosentit
 • Varmistat yrityksellesi laajan näkyvyyden.

Kohdennettu, monikanavainen markkinointi on muun muassa

Tiedon laajaa keräämistä
Vaikuttamista useissa kanavissa
Tiedon levittämistä eri verkostoihin
Tapahtumia ja myyntitilaisuuksia
Tiedottamista ja viestintää
Tulosten mittaamista ja analysointia.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.

Markkinoinnin ratkaisut

Autamme sinua mielellämme markkinoinnin erilaisissa ratkaisuissa. Ota meihin yhteyttä niin otamme teihin yhteyttä ja voimme tulla kertomaan tarkemmin eri palveluistamme.

  * pakollinen kenttä

  Lomakkeen tiedot tallennetaan I-print Oy:n asiakasrekisteriin.
  Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.

  Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa.
  Vastaamme mielellämme kaikkiin painotyöhösi liittyviin kysymyksiin.