Tarrat ja teippaukset

Erikoispaino

Tarrat ja teippaukset ovat monipuolinen ja tehokas tapa lisätä näkyvyyttä lähes millä tahansa pinnalla. Sisätiloissa tarrat ja teippaukset luovat tunnelmaa, tukevat brändiä ja nostavat esiin haluamiasi yksityiskohtia. Ulkona autoissa ne toimivat kuin liikkuvat mainokset, sillä ne ovat aina siellä, missä työntekijäsi, tuotteesi tai palvelusi ovat. Meiltä saat ratkaisut niin lyhyt- kuin pidempiaikaisiin teippaus tarpeisiin.

Tarroilla ja teippauksilla nopeasti näkyvyyttä missä tahansa

Minne ja missä muodossa tahansa tarroja tai teippauksia tarvitsetkaan, me toteutamme ne sinulle. Valmistamme niin pienet, yksittäiset tarrat tapahtumiin, toimistoille ja myymälöihin kuin suuret tarrat ja teippaukset laajoille pinnoille.

Oikeilla materiaaleilla saamme tavoitteidesi mukaisen toteutuksen sekä lyhytaikaisiin, kampanjamaisiin tarpeisiin kuin pitkäkestoisiin ja kovaa kulutusta kestäviin lattiateippauksiin. Varmistetaan yhdessä, että yrityksesi saa tarvitsemansa näkyvyyden sisällä, ulkona ja tien päällä.

  • Yksipuoliset, kaksipuoliset ja läpinäkyvät tarrat
  • Erikoisväreillä ja metalliväreillä lisää yksilöllistä ilmettä
  • Leikkaus mihin tahansa muotoon
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Useita eri vaihtoehtoja moniin eri tarpeisiin
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaidemme suositut tarra- ja teippaustuotteet

Yksittäiset tarrat ja tarra-arkit
Tuote-etiketit
Sisustustarrat
Ikkuna- ja lasiteippaukset
Autoteippaukset
Lattiateippaukset

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muita tuotteita!

Tarrojen ja teippausten lisäksi toimitamme kaikenlaisiin sisätiloihin myös sisustuslevyt, taidejulisteet, erilaiset taulut ja muut sisustustuotteet. Akustiikkalevyillä voit pehmentää tilan akustiikkaa ja luoda tunnelmaa, ja kustomoitujen tapettien avulla tuot tilaan inspiroivia, rentouttavia tai vaikka villitseviä valokuvia, kuvioita ja värejä. Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään edustavan ja erottuvan ilmeen tilaan kuin tilaan!

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muista tuotteistamme!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua suunnittelussa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Työn laajuudesta riippuen toimitusaika on noin 1–2 viikkoa, pienet erät voidaan toimittaa jopa viikossa.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.