Tapetit

Erikoispaino

Kustomoidun tapetin avulla tila kuin tila muuntuu nopeasti yksilölliseksi. Valokuvatapetti tuo sisätiloihin niin inspiroivat maisemat, tärkeät hetket kuin rakkaat ihmiset ja lemmikit. Omilla kuoseilla ja kuvioilla luot tilaan haluamaasi tunnelmaa, ja taidetapeteilla nostat inspiroivat teokset ja hahmot kaikkien ihasteltavaksi. Halusit sitten piristää, rentouttaa, aktivoida tai luoda kotoista tunnelmaa, kustomoitujen tapettien avulla onnistut!

Tapetti luo tunnelmaa, korostaa brändiä ja muuntaa tilan yksilölliseksi

Haluatko seinällesi tapetin valokuvasta tai itse suunnittelemastasi kuosista? Onko mielessäsi jokin tietty kuvio- ja väriyhdistelmä? Etsitkö valmiiksi mitoitettua ja sovitettua tapettia? Me toteutamme kustomoidut, laadukkaat tapetit, jotka luovat tilaasi toiveidesi mukaista tunnelmaa! Huolellisesti suunnitelluissa tapeteissa on tarkistettu valmiiksi kohdistus, joten sinä saat valmiit tapettivuodat, jotka on helppo kiinnittää seinälle. Kysy lisää myös valmiiksi mitoitetuista tapeteista, joissa on huomioitu esimerkiksi ikkunat, ovet ja patterit.

  • Haluamaasi tilaan valmiiksi mitoitettuna
  • Saatavana useita eri pintastruktuureja
  • Korkealaatuiset, liisterillä kiinnitettävät tapetit
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Tapetit kaikkiin sisätiloihin

Kahviloihin ja ravintoloihin
Hotelleihin ja asiakaspalvelutiloihin
Myymälöihin ja liiketiloihin
Tuotantotiloihin ja toimistoihin
Asuntoihin ja koteihin

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muita tuotteita!

Kustomoitujen tapettien lisäksi toimitamme kaikenlaisiin sisätiloihin myös sisutuslevyt, taidejulisteet, erilaiset taulut ja monet muut sisustustuotteet. Akustiikkalevyillä voit sekä pehmentää tilan akustiikkaa että tuoda monenlaista tunnelmaa erilaisilla väreillä ja kuoseilla. Teippauksilla ja tarroilla tuot esiin yrityksen brändiä. Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään edustavan ja erottuvan ratkaisun tilaan kuin tilaan!

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muista tuotteistamme!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua suunnittelussa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Työn laajuudesta riippuen toimitusaika on noin 1–2 viikkoa.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.