Tapahtumatuotteet

Erikoispaino

Onnistunut tapahtuma vaatii monenlaisia puitteita ja tuotteita, joilla on suuri merkitys niin käytännön toteutuksen kuin visuaalisen kokemuksenkin kannalta. Tapahtumaa järjestettäessä sovitetaankin usein yhteen valtavaa määrää palasia, joista syntyy lopulta yksi suuri, yhtenäinen ja sulava kokonaisuus. Tuon kokonaisuuden onnistuminen voi olla pienestä kiinni, mutta luotettavan, kokeneen yhteistyökumppanin kanssa saat varmasti materiaalit kuosiin.

Onnistunut tapahtuma vaatii tuekseen kunnon puitteet ja tarvikkeet

Millainen tapahtumasi luonne onkaan, me autamme sinua onnistumaan sen järjestämisessä. Saat meiltä laadukkaat ja kattavat tapahtumatuotteet niin yrityksen vuosijuhlaan, festareille kuin seminaareihin ja konferensseihinkin.

Tarjoamme soveltuvat ratkaisut sisätapahtumiin ja ulkotapahtumiin sekä niin pieneen, yhdessä tilassa järjestettävään juhlaan kuin suurelle alueelle hajaantuvaan mittavaan tapahtumaan. Kun tilaat meiltä tapahtumatuotteesi, saat avuksesi kokeneen tapahtumatuotteiden suunnittelijan ja toteuttajan!

  • Kattavasti erilaisia materiaaleja
  • Kaikki tapahtumatuotteet kokoon katsomatta samasta paikasta
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Yhdistä palvelu laajempaan markkinointikokonaisuuteen
  • Myös säänkestävät ratkaisut ulkokäyttöön
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaidemme suositut tapahtumatuotteet

Tarrat ja flyerit
Kaulapassit ja tapahtumapassit
Somisteet kaduille ja käytäville
Valoseinät
Nimikyltit ja opastekyltit
Jaettavat oheismateriaalit
Tapahtumakutsut
Promoseinät ja -setit
Messutuotteet
Roll-upit
Beach flagit

Visuaalisesta suunnittelusta jälkimarkkinointiin

Halusit sitten kylttejä, hyllyjä, lavasteita tai tapahtumapasseja, asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään edustavan ja erottuvan ilmeen tapahtumaan kuin tapahtumaan. Toimita meille kuvat ja tekstit ja me hoidamme loput. Säästä aikaa myös ulkoistamalla meille tapahtumasi jälkimarkkinointi. Autamme keräämään tapahtumassa tärkeät kontaktit talteen, ja voimme lähettää heille tapahtuman jälkeen esimerkiksi kyselyn, kiitokset tai vaikkapa suklaalevyt. Kysäise lisää kokonaisvaltaisemmasta avusta!

Suunnittelijamme ovat apunasi!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua tuotteen suunnittelussa tai taittamisessa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Toimitusaika riippuu tilauksen sisällöstä ja kokoluokasta. Yksittäiset julisteet ja roll upit voit saada jopa seuraavana päivänä tilaamisesta.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.