Sisustuselementit

Erikoispaino

Sisustus vaikuttaa merkittävästi tilan viihtyisyyteen ja ihmisten hyvinvointiin. Sen avulla voidaan paitsi aktivoida, rentouttaa ja piristää myös vaikuttaa tilan akustiikkaan, valoisuuteen ja jopa hengitysilmaan. Hyvin sisustetussa tilassa keskustelu on helpompaa ja ajatustyö vaivattomampaa. Monet yritykset ovatkin ottaneet sisustuksensa haltuun ja toteuttaneet toimitiloihinsa sisustuskonseptin, joka ilmentää yrityksen brändiä ja arvomaailmaa ja jossa kukoistavat niin henkilökunta kuin asiakkaatkin.

Sisustus on merkittävä tekijä hyvinvoinnille ja brändille

Huolellisesti suunniteltu sisustus on ennen kaikkea merkki siitä, että yritys on kiinnostunut niin brändistään kuin asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyydestä. Sisustuselementtien avulla toimitiloista voidaan rakentaa mitä erilaisempia kokonaisuuksia. Väreillä, kuvioilla, tekstuureilla ja materiaaleilla voidaan synnyttää tilan käyttäjissä tunteita, keskustelua ja fyysisiä reaktioitakin. Me toteutamme teille sisustussuunnitelman mukaiset, laadukkaat elementit, joiden avulla toimitilanne nousevat uudelle tasolle!

  • Monipuolisesti materiaaleja, kuten alumiinikomposiitti, akryyli ja akustiikkalevy
  • Muotoonleikkaus tarpeen mukaan
  • Mattana, kiiltävänä, kuosilla, valokuvalla…
  • Myös säänkestävät ratkaisut ulkokäyttöön
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaidemme suositut sisustustuotteet

Akustiikkalevyt
Välitilalevyt
Taulut erilaisista materiaaleista
Taidejulisteet
Seinäkoristeet
Tapetit
Teippaukset

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muita tuotteita!

Sisustustuotteiden lisäksi toimitamme myös suuret tai omasta kuvasta tehdyt tapetit seinälle sekä tarrat ja teippaukset ikkunoihin, lattioihin ja oviin. Levytulosteilla saat logosta tai sloganista näyttävän kokonaisuuden vaikkapa toimiston aulaan, ja julisteiden avulla arvot pääsevät edustavasti esille. Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään edustavan ja erottuvan ratkaisun tilaan kuin tilaan!

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muista tuotteistamme!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua suunnittelussa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Työn laajuudesta riippuen toimitusaika on noin 1–2 viikkoa.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.