Pakkaukset

Erikoispaino

Paketin saaminen on aina positiivinen kokemus. Tästä todisteena ovat somen monet unboxing-videot, joissa vastaanottaja avaa pakkauksen ja purkaa sen sisällön näytille. Monet suuret brändit tiedostavatkin jo, että tärkeää ei ole vain sisältö, vaan myös pakkaus. He ovat ottaneet pakkauksistaan täyden hyödyn irti kiinnittämällä huomiota pakkauksen rakenteen ja käytännöllisyyden lisäksi myös näyttävään ilmeeseen ja hiottuun avaamiskokemukseen.

Tee pakkauksestasi kokemus – me autamme

Olit sitten lähettämässä liikelahjoja yhteistyökumppaneille, räätälöityä näytepaikkausta vaikuttajalle tai joululahjaa henkilökunnalle, me autamme toteuttamisessa. Saat meiltä niin painetut, räätälöidyt erikoispakkaukset tukemaan yrityksesi brändiä. Kerro meille, mitä haluat pakata ja millaisen kokemuksen haluat vastaanottajalle tarjota, niin me autamme soveltuvien materiaalien ja rakenteen valinnassa.

  • Monipuoliset materiaalit
  • Nosta rimaa erikoisväreillä – kysy lisää!
  • Erotu joukosta uniikilla rakenteella
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Myös jakelu ja toimitus onnistuu kauttamme
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Vain idea riittää – me autamme pakkauksen rakenteen ja ilmeen suunnittelussa

Mitä tahansa halusitkaan pakata, me autamme sinua suunnittelemaan tarpeisiin soveltuvan pakkausrakenteen ja upean visuaalisen ilmeen. Suunnittelumme pohjalla on yhtä lailla pakkauksen näyttävyys kuin käytännöllisyys.

Suunnittelijamme ovat apunasi!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua tuotteen suunnittelussa tai taittamisessa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Pakkauksen yksityiskohdista, kokoluokasta sekä tilausmäärästä riippuen toimitusaika on reilu kaksi viikkoa.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.