Myymälämainonta

Erikoispaino

Myymälöissä ja liiketiloissa yhdistyvät asiakkaiden ja henkilökunnan kokemus, yrityksen ilme ja tavoitteet, palveluiden ja tuotteiden myynti sekä käytännön tiedottaminen ja opastaminen. Kyltit opastavat, ständit ja julisteet nostavat esiin tuotteita ja palveluita, ikkuna- ja lattiatarrat ohjaavat – ja nämä kaikki tuovat tilaan viihtyvyyttä. Palveltavia kohderyhmiä on useita – varmista siis, että myymäläsi mainonta ja markkinointi tukee yrityksen brändiä ja tavoitteita sekä tarjoaa niin asiakkaille, henkilökunnalle kuin toimittajille tietoa, mukavuutta ja palvelua.

Onnistunut myymälämainonta ilahduttaa, tarjoaa tietoa ja luo tunnelmaa

Mikä tahansa yrityksesi asiakastilojen ydintarkoitus onkaan, autamme sinua luomaan siitä tilan, joka tukee yrityksesi brändiä ja asiakaskokemusta. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia myymälämainonnan materiaaleja ja tuotteita, joiden avulla tarjoat tiloissasi tärkeää tietoa, nostat esiin tuotteet ja palvelut sekä luot tilaan yrityksesi tavoitteiden ja brändin mukaisen tunnelman.

  • Esitteet, julisteet, ständit, telineet, kyltit, teippaukset – kaikki myymälämainontaan samasta paikasta
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Räätälöidyt, yksilölliset, brändin mukaiset tuotteet ja materiaalit
  • Myös säänkestävät materiaalit ulkokäyttöön
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaidemme suositut myymälätuotteet

Julisteet, esitteet
Opastekyltit
Ikkuna- ja lattiatarrat
Hälytysporttien huput
Erilaiset ständit
Lavakaulukset
Display-telineet

Kaikki tarpeellinen myymälämainontaan

Saat meiltä monipuolisesti myös muita materiaaleja ja tarvikkeita asiakastiloihisi sekä markkinointisi tueksi. Voit tilata meiltä julisteet, vihot, lomakkeet, kirjekuoret, esitteet… Mitä tahansa myymälässäsi ja liiketoiminnassasi tarvitsetkin. Autamme mielellämme myös materiaalien suunnittelussa yrityksesi ilmeen pohjalta. Kysy meiltä lisää!

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muista tuotteistamme!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua myymälämateriaalien suunnittelussa ja taittamisessa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tarjouslomakkeella. Autamme sinua mielellämme luomaan asiakastilan, jossa on helppo liikkua ja mukava oleilla. Kokonaisuudesta riippuen myymälämateriaalien toimitusaika on noin viikko. Yksittäiset julisteet, tarrat ja muut vastaavat tuotteet saat jopa seuraavana päivänä tilaamisesta.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.