Messuosastot

Erikoispaino

Osasto toisensa jälkeen taistelee samojen henkilöiden huomiosta ja houkuttelee heitä pisteelleen keskustelemaan yrityksensä tarjoamista ratkaisuista. Varmista siis, että yrityksesi ei jää muiden varjoon. Huolellisesti suunniteltu, näyttävä messuosasto messuseinineen, lavasteineen, julisteineen ja roll upeineen erottaa teidät joukosta ja vetää puoleensa uteliaita.

Tuotamme messuosaston, jolla erotut kilpailijoiden joukosta

Sisällä tai ulkona, neljä tai neljäkymmentä neliötä, B2C tai B2B. Mikä tahansa tapahtuman luonne ja osaston koko olikaan, me autamme yritystänne näkymään ja luomaan uusia, tärkeitä kontakteja. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja, materiaaleja ja markkinointituotteita, joiden avulla luomme yrityksesi brändin mukaisen messuosaston ja varmistamme, että saat tapahtumasta kaiken hyödyn irti.

  • Kattavasti erilaisia materiaaleja
  • Brändätyt giveaway -tuotteet, esitteet, julisteet – saat kaikki messujen tarvikkeet samasta paikasta
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista
  • Yhdistä palvelu laajempaan markkinointikokonaisuuteen

Asiakkaidemme suositut messuosastotuotteet

Messuseinät
Messumatot
Kokonaiset messuosastot
Messupöydät
Kustomoidut vuodat ja kankaat
Roll upit, julisteet, kankaat
Valoseinät ja lavasteet
Give away -tuotteet

Kokonaisvaltainen markkinointiratkaisu messuille

Tarjoamme yrityksellesi näkyvyyttä vielä messujen jälkeenkin. Autamme teitä koostamaan oikeat materiaalit messuilla jaettavaksi sekä keräämään tärkeät kontaktit talteen ja muistamaan heitä tapahtuman jälkeen sähköpostilla, paketilla tai vaikkapa suklaalevyllä. Saat meiltä messuosastojen lisäksi myös tapahtumien muut markkinointimateriaalit ja oheistuotteet, kuten esitteet, flyerit, kynät, huomionauhat, ilmapallot ja vaikka sateenvarjot. Voimme myös auttaa messutuotteidesi varastoinnissa tapahtuman jälkeen.

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muista tuotteistamme!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua messumateriaalien suunnittelussa ja taittamisessa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tarjouslomakkeella. Autamme sinua mielellämme luomaan messuosaston, jolla erotut joukosta. Kokonaisuudesta riippuen messumateriaalien toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Yksittäiset roll upit, julisteet ja muut vastaavat tuotteet saat jopa seuraavana päivänä tilaamisesta.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.