Levytulosteet

Erikoispaino

Levytulosteet ovat yksi tapahtumien, myynti- ja markkinointimateriaalien sekä sisustamisen monipuolisimmista materiaaleista. Levytulosteiden avulla voit somistaa yrityksesi tilat brändisi mukaiseksi, koostaa display-telineitä tuotteille ja esitteille tai rakentaa näyttäviä rakenteita ja lavasteita sisä- ja ulkokäyttöön. Niiden avulla saat huomiota herättävät kyltit ja opasteet mihin tahansa muotoon, säähän ja käyttötarkoitukseen.

Pyydä tarjous

Levytulosteilla näyttävät sisustuselementit, esitehyllyt ja kyltit

Voimme toteuttaa levytulosteista hyllyt, kyltit, opasteet, sisustuselementit, telineet ja monet muut materiaalit tapahtuma-, myynti- ja markkinointitarkoituksiin monessa eri paksuudessa ja muodossa. Autamme mielellämme suunnittelemaan niin yksittäiset tuotteet kuin laajemmatkin kokonaisuudet. Vain mielikuvituksesi on rajana – kysy, mitä kaikkea voimme toteuttaa!

  • Monipuoliset materiaalit, kuten alumiinikomposiitti, akryyli ja kennolevy
  • Mattana ja kiiltävänä
  • Yksipuolisena, kaksipuolisena ja muotoonleikattuna
  • Myös säänkestävät ratkaisut ulkokäyttöön
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaidemme suositut levytulostetuotteet

Isot kyltit, kuten työmaakyltti
Mainoskyltit ja laitamainokset
Esitehyllyt ja display-telineet
Lavasteet sisä- ja ulkokäyttöön
Myymälöiden somisteet
Logot, kirjaimet ja kuviot seinälle
Sisustuselementit

Vain idea riittää – me autamme suunnittelussa

Halusit sitten kylttejä, hyllyjä, lavasteita tai somisteita, asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään edustavan ja erottuvan ratkaisun tilaan kuin tilaan. Toimita meille kuvat ja tekstit ja me hoidamme loput. Suunnittelijamme auttavat mielellään myös muissa erikoispainon palveluissa, kuten sisustuselementeissä, teippauksissa, tarroissa, kankaissa sekä pakkausten ilmeessä ja rakenteellisessa toteutuksessa.

Pyydä tarjous

Suunnittelijamme ovat apunasi!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua tuotteen suunnittelussa tai taittamisessa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Työn laajuudesta ja mahdollisista erikoistilauksista riippuen toimitusaika vaihtelee viikosta muutamaan viikkoon.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.