Kankaat

Erikoispaino

Kankaiset mainosmateriaalit kiinnittävät ihmisten huomion ja tekevät vaikutuksen niin sisällä myymälässä, messuilla kuin ulkona tapahtumissa. Materiaalina kangas on paitsi kestävä myös kustannustehokas, sillä voit uusiokäyttää sitä kerta toisensa jälkeen eri tilanteissa.

Yksilölliset ja näyttävät banderollit ja mainoskankaat

Kerro meille, millaiseen tilanteeseen tarvitset ratkaisua, ja me löydämme sinulle yhdessä parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Ulkokäytössä tarvitaan ennen kaikkea säänkestoa, tuulen läpäisyä ja hyvin paikallaan pysyviä ratkaisuja. Kangas- ja kiinnitysvaihtoehtoja on useita, minkä ansiosta saat yrityksellesi varmasti ratkaisun, joka näkyy tilanteessa kuin tilanteessa.

  • Kattavasti kiinnitystapoja, kuten purjerenkaat ja nauhat
  • Monipuolisesti erilaisia kangasvaihtoehtoja ja kokoja
  • Laadukas neliväripainatus
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Myös säänkestävät ratkaisut ulkokäyttöön
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaidemme suositut kangastuotteet

Banderollit
Ulkomainokset
Messuseinäkkeet
Tienvarsimainokset
Messupöytien vuodat
Salkoliput
Beach flagit

Säästä aikaa – autamme sinua suunnittelemaan tuotteesi

Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään banderolleistasi ja muista kangasmainoksistasi edustavan, erottuvan ja brändisi ilmeen mukaisen. Toimita meille kuvat ja tekstit, me luomme valmiin painoaineiston. Suunnittelijamme auttavat mielellään myös muissa erikoispainon, kuten messuosastoissa, teippauksissa, julisteissa sekä pakkausten ilmeessä ja rakenteellisessa toteutuksessa.

Suunnittelijamme ovat apunasi!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua valmiin tuotteen suunnittelussa ja taittamisessa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tarjouslomakkeella. Autamme mielellämme luomaan tuotteen, joka sopii tarpeisiinne. Työn laajuudesta riippuen toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.