Julisteet

Erikoispaino

Suuret julisteet ovat helppo keino herättää huomiota ja nostaa esiin ajankohtaisia tai tärkeitä asioita tilanteessa kuin tilanteessa. Ne ovat erittäin kustannustehokkaita tiedon välittäjiä, ja vieläpä todella nopeita sellaisia – suuri juliste on parhaimmillaan näyttävä kokonaisuus, joka vetää katseita puoleensa jo pelkästään kokoluokkansakin vuoksi. Mainosjulisteissa visuaalisuus korostaa viestiä edustavasti, ja taidejulisteissa laadukas printtijälki ja eloisat värit saavat teoksen heräämään eloon.

Juliste tiedottaa, mainostaa ja vie visuaalisuudellaan mukaansa

Varmista, että julisteesi todella erottuu joukosta ja saa katsojat pysähtymään sen äärelle. Erilaisilla väri-, paperi- ja pintavaihtoehdoilla saat julisteestasi monipuolisen materiaalin sisätiloihin ja ulkokäyttöön.

Erikoisvärien ja metallivärien avulla voimme tehostaa julisteesi yksityiskohtia ja visuaalisia elementtejä ja voimistaa sen viestiä. Laadukkaan printtijäljen avulla varmistat, että julisteesi on aina viimeisen päälle edustava ja houkutteleva.

  • Kattavasti erilaisia koko-, paperi- ja pintavaihtoehtoja
  • Erotu joukosta – hyödynnä myös erikoisvärit!
  • Laadukas suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista
  • Myös säänkestävät ratkaisut ulkokäyttöön

Asiakkaidemme suositut julistetuotteet

Isot julisteet
Mainosjulisteet
Taidejulisteet
Tapahtumajulisteet
Sisustusjulisteet
Julisteet valokuvasta
Julisteet ulkokäyttöön

Säästä aikaa – autamme sinua suunnittelemaan julisteesi

Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään julisteestasi edustavan, erottuvan ja brändisi ilmeen mukaisen. Toimita meille kuvat ja tekstit, me toteutamme valmiin painoaineiston. Suunnittelijamme auttavat mielellään myös muissa erikoispainon palveluissa, kuten messuosastoissa, teippauksissa, banderolleissa sekä pakkausten ilmeessä ja rakenteellisessa toteutuksessa.

Suunnittelijamme ovat apunasi!

Tilaus ja toimitus

Jos sinulla on valmis aineisto tai teetät sen itse, lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit lähettää tiedostot meille sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Jos tarvitset lisää tietoa tai apua valmiin julisteen suunnittelussa ja taittamisessa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tarjouslomakkeella. Autamme sinua mielellämme luomaan julisteen, joka sopii tarpeisiisi. Kappalemäärästä riippuen toimitusaika vaihtelee 1–5 arkipäivään.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.