CAD-rakennuspiirustukset

Erikoispaino

Onko rakennusprojekti alkamassa? Tarkoista CAD-piirustuksista hahmotat nopeasti kokonaisuuden ja erotat helposti pienimmätkin yksityiskohdat. Laadukkaat tulosteet helpottavat hankkeiden aikatauluja sekä viestintää, koska ne vähentävät mahdollisia väärinkäsityksiä ja niistä johtuvia korjaustarpeita. Tulosta kunnon materiaalit alle, niin tuotanto pääsee tehokkaasti käyntiin!

CAD-rakennepiirustukset asianmukaisiksi tulosteiksi

Huolelliset pohjatyöt ovat jokaisen onnistuneen projektin A ja O. Laadukkaiden piirustusten avulla vältät mahdolliset tulkintavirheet ja varmistat, että piirustusten lukeminen on helppoa ja nopeaa. Olemme vuosien varrella tulostaneet teknisiä piirustuksia monenlaisiin kohteisiin, puhuttiin sitten yksittäisistä kuvista tai laajoista sarjoista. Kun tarvitset CAD-rakennepiirustuksistasi asianmukaiset tulosteet rakennusvalvontaan ja työmaalle, autamme sinua mielellämme!

  • Niin sisäkäyttöön kuin muovisekoitepaperille ulkokäyttöön
  • Mustavalkoisena tai värillisenä
  • Haluamaanne kokoon taitettuna tai suorana
  • Seläkkeellä tai ilman
  • Myös kansioihin tai muovitaskuihin pakattuna
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Tulostamme CAD-piirustuksia muun muassa

Omakotitaloprojekteihin
Rakennustyömaille
Suunnittelutoimistoihin
Rakennusvalvontaan
Myös säänkestävät ulkokäyttöön

Säästä aikaa – pakkaamme ja toimitamme rakennepiirustukset puolestasi

Voimme sarjoittaa, pakata ja toimittaa tulosteet puolestasi suoraan haluamaasi kohteeseen, kuten rakennusvalvontaan tai suunnittelutoimistoon. Voimme myös tarpeen mukaan laittaa tulosteet valmiiksi esimerkiksi kansioihin tai kansiin. Kysy meiltä lisää!

Rakennepiirustukset oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Tilaus ja toimitus

Voit lähettää meille valmiit tiedostot sähköpostitse tai Aineiston siirto -sivulla.

Toimitusaika riippuu tulostettavien kuvien ja sarjojen määrästä. Kiireellisissä tapauksissa pienemmät sarjat (noin 10 kuvaa, 2 sarjaa) on mahdollista noutaa tai postittaa jopa saman päivän aikana, kun tilaat tulosteet heti aamupäivän aikana. Kysy meiltä lisää sähköpostitse tai puhelimitse – autamme sinua mielellämme!

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.