Skip to main content

Kirje kotikonnuilta kosketti ­– printtisuora toimii myös kuntamarkkinoinnissa

By 22.12.2021Asiakastarinat

I-print vastasi Kauhavan kaupungin Paras Paikka -markkinointikampanjan painetun suoramarkkinoinnin toteutuksesta.

”Halusimme Paras Paikka -kampanjalla kertoa, miksi Kauhavalla kannattaa asua, yrittää ja lomailla”, avaa kampanjan tavoitteita Kauhavan viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula.

Yksi osa monikanavaista markkinointikampanjaa oli 2400 entiselle kauhavalaiselle postitse lähetetty painettu suoramarkkinointiviesti eli printtisuora. Lähetykseen sisältyi tutulla murteella kirjoitettu viesti kotikonnuilta ja Kauhavan brändikuvastolla varustettu parkkikiekko.

”Lähetyksestämme tykättiin niin paljon, että osa ilman jääneistä kyseli sen perään. Eräs lähetti kiitoksensa peräti käsin kirjoitettuna kirjeenä”, Karhula kertoo.

Kauhavan kaupungilla oli jo entuudestaan hyviä kokemuksia suoramarkkinoinnista ja nyt toteutettu Paras Paikka -kampanja vahvisti tätä näkemystä. Yhteistyö sujui sutjakkaasti, kun I-printin kautta hoitui yhdeltä luukulta osoitteiston hankkiminen sekä lähetysten painatus, pakkaus ja lähetys. I-print avusti myös lähetyksen suunnittelussa ja esimerkiksi ehdotus parkkikiekosta tuli I-printin puolelta.

”Olen tykännyt I-printin palvelussa siitä, että hommat hoidetaan loppuun, vaikka jokin työ ei välttämättä aivan omalle tontille osuisikaan. Se on sellaista asiakkaan asian omakseen ottamista”, Karhula kuvailee.