Skip to main content

InHouse Designin visiot tehdään todeksi erikoispainossa

By 23.11.202123 joulukuun, 2021Asiakastarinat

InHouse Design on sisustussuunnittelutoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa toimivia tiloja niin julkisiin kuin yksityisiinkin kohteisiin ympäri Suomen. I-printin erikoispainon palveluilla on tärkeä rooli tiloihin suunniteltujen toteutusten mahdollistajana.

”Painotuotteiden avulla saadaan laajempi suunnittelupaletti käyttöön, kun ratkaisuja voidaan personoida. Erityisesti yritystiloissa on lähes aina tarvetta painopalveluille, jotta saadaan yrityksen brändi osaksi sisustusta”, kertoo InHouse Designin graafinen suunnittelija Satu Haavisto.

”I-print on meille luonnollinen valinta”

I-printin kautta InHouse Design saa suunnittelemiinsa kohteisiin mm. logototeutukset, akustiikkataulut, tapetit, opasteet ja ikkunateippaukset sekä tarvittaessa myös arkkipainon tuotteet aina esitteistä käyntikortteihin.

”Meillä on idea ja I-printin avulla löydetään paras toteutustapa. I-print on meille asiantuntija ja visioiden mahdollistaja”, sisustussuunnittelija Leila Rajala kiteyttää työnjaon

I-print auttaa InHouse Designin Leila Rajalan (vas.), Satu Haaviston ja Ulla Kuljunlahden visioita muuttumaan todeksi.

Painotuotteiden toteuttamisen lisäksi InHouse Design saa I-printiltä kokonaisvaltaista painopalvelua, johon sisältyy mm. ideointia, konsultointia sekä projektien viimeistelyä aina materiaalien asennukseen saakka.

”I-printin toiminnassa on spesiaalia nopeus ja helppous. Ideoita voidaan testailla ja toteutusta pallotella mallipaloilla. Pienelle toimijalle joustava palvelu on tosi arvokasta”, sisustusarkkitehti Ulla Kuljunlahti iloitsee.

”I-print on meille luonnollinen valinta paikallisuuden, monipuolisuuden ja hyvien kokemusten vuoksi. Yhteistyötä on tehty jo useita vuosia, ja hyvä hinta-laatusuhde saa myös palaamaan.”

Robert’s Coffeen sisustuskonsepti uudistettiin

I-print oli mukana toteuttamassa Robert’s Coffee -kahvilaketjun sisustuskonseptin uudistamista, jonka suunnittelusta InHouse Design vastasi. Osana kattavaa sisustussuunnitelmaa olivat brändin mukaiset graafiset elementit, jotka näkyvät mielenkiintoisina toteutuksina.

I-printin erikoispainossa toteutettiin kahvilatiloissa käytettäväksi brändin mukaisia akryylistä valmistettuja tilanjakoseinäkkeitä ja tauluja sekä kokonaan oma tapettikuosi sopivine sävyvaihtoehtoineen.