Skip to main content

”I-print ymmärtää toimialaamme ja se näkyy yhteistyössä”

By 28.1.202219 tammikuun, 2023Asiakastarinat

Krka Finland ja I-print ovat tehneet aktiivista yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien. Espoossa sijaitseva lääketeollisuuden yritys luottaa I-printin ammattitaitoon niin perinteisemmissä kuin erikoispainon painotuotteissa unohtamatta logistiikka- ja jakeluosaamista. 

– Tilaamme heiltä monipuolisesti ammattilaisille tai kuluttajille suunnattua markkinointi- ja koulutusmateriaalia, portfoliopäällikkö Lauri Laitinen Krka Finland Oy:stä tiivistää kokonaisuuden.

Laitinen on oikeastaan viikoittain enemmän tai vähemmän tekemisissä markkinointimateriaalien suunnittelun, toteutuksen ja tilaamiseen kanssa. Laitisen tehtäviin kuuluu suunnitella, millä tavalla lääkevalmisteita markkinoidaan elinkaaren eri vaiheissa ja mitä koulutusmateriaaleja tuotetaan terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin.

I-printillä on graafisen teollisuuden yrityksenä pitkä historia ja kattava käsitys eri toimialojen vaatimuksista. Laitinen on huomannut, että I-printin ammattilaiset ymmärtävät Krkan tarpeita ja maustavat yhteistyötä vastaavasti oman toimialansa tietotaidolla, innovatiivisuudella, joustavuudella ja reagoinnilla.

– Nimenomaan tarpeidemme ymmärryksen kautta he antavat näkemystä siihen, mitkä ratkaisut ja materiaalit soveltuvat hyvin mihinkin käyttötarkoitukseen.

Ideasta kotiovelle

Vuosien varrella on toteutettu – tässä vain joitakin yksittäisiä painotuotteita mainittuna – muun muassa yritys- tai tuotebrändien mukaisia julisteita, esitteitä, foldereita, tarroja, pöytätelineitä ja hyllypuhujia.

– Hyödynnämme myös I-printin suunnittelupalveluita. Kysymme ideoita heiltä tai kerromme oman ideamme, jonka jälkeen mietimme yhdessä sille parhaan toteutustavan, Laitinen kertoo.

Hän muistelee yhtenä käytännöllisenä esimerkkinä, että Krkan asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille tehtiin loppuvuodesta muistamiset I-printin kokonaispalvelua hyödyntämällä. Kyse oli persoonallisista ja koottavista joulukuusista, jotka oli pakattu tyylikkääseen pahviseen rasiaan.

– Kausimuistamisesta tulee mahdollisesti monivuotinen ilo vastaanottajalle, kun sen voi halutessaan pakata helposti säilytykseen ja ottaa sieltä jälleen esille seuraavan juhlakauden alla.

”I-print on joustava yhteistyökumppani. On syntynyt luottamus siitä, että tilatessamme sekä perinteisemmän että erikoispainon painotuotteita voimme olla varmoja, että lopputuote vastaa odotuksiamme.”

Lauri Laitinen
portfoliopäällikkö
Krka Finland Oy

Krka lyhyesti

Krka on yksi maailman johtavista geneeristen lääkkeiden valmistajista, jonka lääkkeillä hoidetaan yli 50 miljoonaa ihmistä päivittäin yli 70 maassa. Yhtiöllä on yli 60 vuoden kokemus korkealaatuisten, turvallisten ja tehokkaiden rinnakkaislääkkeiden valmistuksesta.

Krka Finland Oy perustettiin vuonna 2014. Yrityksen laaja tuoteportfolio kattaa reseptivalmisteet kaikilta tärkeimmiltä terapia-alueilta. Reseptilääkkeiden lisäksi valikoima pitää sisällään reseptivapaita valmisteita ihmisille ja eläimille.