Lomakkeet

Arkkipaino

Maailma digitalisoituu kovaa vauhtia, mutta lomakkeita tarvitaan yhä etenkin virallisissa asiayhteyksissä. Siksi niille on yritysten ja asiakkaiden arjessa edelleen oma, tärkeä paikkansa. Ne nopeuttavat myyntitilanteita, auttavat henkilöstöhallinnossa, tehostavat sopimusprosesseja tarjoavat viranomaisille heidän vaatimansa tiedot. Tarkasti ja selkeästi painettu ja tarvittaessa myös viranomaisten vaatimukset täyttävä lomake kertoo täyttäjälleen mutkattomasti, mitä tietoja tarvitaan ja kuka tiedot kerää.

Painettu lomake sisältää kaiken tarpeellisen informaation

Painettu, valmis lomake on ulkoasultaan siisti, tarkka ja luottamusta herättävä. Lomakkeissa komeilee tyypillisesti yrityksen logo tai muu toivottu painatus. Sisältö voidaan myös räätälöidä täysin toiveidesi ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi jäljentävät lomakkeet voidaan painaa tietyn väriselle paperille, jotta ne voidaan arkistoida käytäntöjenne mukaisesti.

  • Saatavana yksittäisinä lomakkeina tai blokkeina
  • Jäljentävät lomakkeet sekä lomakevihot juoksevalla numeroinnilla
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Asiakkaidemme suositut lomakkeet

Tilauslomake
Rahtikirja
Ajopäiväkirja
Työlista
Kuittilomake
Palautuslomake
Lupalomake
Asiakirjat
Viralliset lomakkeet

Tarvitsetko toimistotarvikkeita? Nekin saat meiltä!

Lomakkeiden yhteydessä tilaat helposti myös muut tarvikkeet toimistoon ja asiakastapaamisiin. Toteutamme yrityksesi brändin mukaiset kirjekuoret, käyntikortit ja folderit jokaiseen tilaisuuteen ja käyttötarkoitukseen. Kysy samalla myös esitteistä, flyereista, julisteista ja muista myynnin ja markkinoinnin materiaaleista!

Meiltä saat kaikki painotuotteet markkinointiisi!

Tilaus ja toimitus

Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista.

• Toimitusaika 3–5 arkipäivää.
• Erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.