Kutsut ja kortit

Arkkipaino

Yrityksen korteilla ja kutsuilla vahvistetaan sidettä asiakkaisiin, kumppaneihin ja henkilökuntaan. Korteilla vaihdetaan yhteystietoja nopeissa kohtaamisissa, kiitoksia hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja toivotetaan nautinnollisia lomapäiviä. Kutsut houkuttelevat tärkeät ihmiset tilaisuuteesi tai juhliisi sekä tulemaan tapaamaan sinua messuille. Huolellisesti toteutettu kutsu tai kortti välittää positiivista mielikuvaa antajastaan ja ihastuttaa visuaalisella ilmeellään. Parhaimmillaan ne viipyilevät saajan työpöydällä alati muistuttamassa yrityksestäsi.

Painata kortit ja kutsut yrityksesi brändin mukaisiksi

Kutsut ja kortit ovat parhaimmillaan kuin yrityksen käyntikortti, sillä niissä tuodaan vahvasti yrityksen brändi esiin. Kutsuissa ja korteissa moni seikka onkin täysin räätälöitävissä: saat ne missä kokoluokassa, muodossa, materiaalissa ja värissä tahansa. Yksityiskohtia voi myös korostaa esimerkiksi hohtoa tuovilla metalliväreillä ja erilaisilla painatusvaihtoehdoilla. Yhteen kutsuun tai korttiin on mahdollista hyödyntää useampaa eri materiaali, väriä, painatusta tai kuvaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apuna suunnittelussa ja opastamassa oikeiden materiaalien ja värien valinnassa, jotta lopputuloksesta tulee juuri yrityksesi näköinen.

  • Monipuolisesti erilaisia paperi- ja kokovaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.
  • Erotu joukosta esimerkiksi erikoisväreillä, painatuksilla ja muodoilla.
  • Voimme taittaa valmiiden tekstien ja kuvien pohjalta brändisi mukaisen kokonaisuuden.
  • Säästä aikaa ulkoistamalla meille myös jakelu.
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Asiakkaidemme suosimat kutsut ja kortit

Käyntikortit
Joulukortit
Lahjakortit
Henkilökuntakortit
Asiakaskutsut
Messukutsut
Tapahtumakutsut

Samalla tilauksella kutsut ja kortit kirjekuoriin ja jakeluun

Tilaa samalla kutsuillesi tai korteillesi yrityksesi brändin tai tapahtumasi teeman mukaiset kirjekuoret, ja sujauta kutsusi ja korttisi sinne. Painetussa kirjekuoressa voi olla esimerkiksi yrityksen logo, slogan tai muu teksti. Yrityksen tai tapahtuman ilmettä saadaan tuotua tehostetusti esiin myös kirjekuoren räätälöidyillä materiaaleilla ja väreillä. Voit myös ulkoistaa meille korttien ja kutsujen laittamisen kuoriin sekä antaa meidän hoitaa lähetys puolestasi. Jakelupalvelumme avulla saat kutsut ja kortit helposti eteenpäin rekisterisi yhteystiedoille.

Meiltä saat kaikki painotuotteet markkinointiisi!

Tilaus ja toimitus

Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista.

• Toimitusaika 3–5 arkipäivää.
• Erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.