Kirjekuoret

Arkkipaino

Kirjekuori voi olla paljon muutakin kuin pelkkä viestin tuoja. Oman brändin ja ilmeen mukaisilla elementeillä räätälöity kirjekuori erottaa viestisi muun postin joukosta ja tuo esiin yrityksesi ilmettä, juhliesi teemaa tai antaa esimakua kuoren sisällöstä. Persoonallinen kirjekuori kertoo omaa tarinaansa sisällöstä ja houkuttaa avaamaan.

Painetulla kirjekuorella lisää näkyvyyttä lähettäjälle ja aiheelle

Kirjekuori on erinomainen keino tukea yrityksen, järjestön, seuran tai vaikka tapahtuman näkyvyyttä. Kuoreen voidaan painaa yrityksesi logo, slogan tai mikä tahansa muu teksti. Kutsun sisältävät kirjekuoret voidaan personoida juhlien teemaan sopivalla kuvalla ja väreillä. Painatuksen ja värin lisäksi kirjekuori on räätälöitävissä myös materiaalin suhteen. Saat meiltä myös kortit, kutsut ja kirjeet samaan tyyliin toteutettuna.

  • Monipuolisesti erilaisia kokovaihtoehtoja eri tarkoituksiin ja budjetteihin
  • Erotu joukosta esimerkiksi helmiäis- tai hopeisilla kirjekuorilla
  • Saatavana myös kirjekuoret, joiden postimaksu on valmiiksi maksettu
  • Asiantunteva suunnittelupalvelumme voi auttaa kirjekuoren taitossa
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Säästä aikaa - hyödynnä jakelu- ja kohderyhmäpalvelua

Jakelupalvelumme avulla lähetät kutsut, asiakaskirjeet ja muun tärkeän postin helposti eteenpäin rekisterisi yhteystiedoille. Jos haluat tavoittaa uusia kohderyhmiä, kohderyhmäpalvelumme avulla löydät liiketoiminnallesi sopivat kontaktit. Saat kauttamme myös osoitteettoman Postin jakelun. Kysy meiltä lisää, kun suunnittelet materiaaliesi tilaamista, jotta saamme aineistosi liikkeelle teille sopivaan aikaan.

Löydämme viestillesi oikean yleisön!

Tilaus ja toimitus

Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Saat halutessasi vedoksen tarkistettavaksesi ennen painamista. Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista. Toimitusaika riippuu kappalemäärästä:

• alle 1000 kappaletta: noin kolme arkipäivää
• yli 1000 kappaletta: noin viisi arkipäivää
• erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.