Kirjat

Arkkipaino

Mikään ei voita sitä tunnetta, kun käsissäsi on uunituore kirja, jossa kaikki haluamasi kuvat ja tiedot ovat yksissä, siisteissä kansissa! Sormia hivelevä paperi, näyttävä kansi ja kestävä sidonta tuovat kirjalle pitkäaikaista arvoa, joka pohjustaa hyvää lukukokemusta ja johdattaa kohti sivuihin uppoutumista. Kun panostat laatuun, saat kirjan, joka vielä vuosikausienkin päästä tarjoaa lukijalleen yhä uudelleen hyvän lukukokemuksen.

Kirjat aina taittamisesta valmiiksi teokseksi asti

Meiltä saat yhdestä paikasta kaikki palvelut, joilla koneellasi olevat teksti ja kuvat muuttuvat käsin kosketeltavaksi ja luettavaksi kirjaksi. Kirjan painatukseen ja materiaaleihin liittyvät yksityiskohdat suunnitellaan yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Meiltä saat sekä kovakantiset kirjat että pehmeäkantiset pokkarit. Sidonta tehdään kannen materiaalista riippuen joko liima- tai lankamenetelmällä. Eloisilla väreillä ja erikoisväreillä saamme myös kansiin uudenlaista eloa!

  • Monipuolisesti erilaisia kokovaihtoehtoja eri tarkoituksiin ja budjetteihin
  • Saatavana sekä kovakantisena että pehmeäkantisena
  • Saatavana liimasidonnalla tai lankasidonnalla
  • Korosta kirjaasi erikoisvärien, kuten kullan, hopean ja metallivärien, avulla
  • Voimme myös taittaa valmiiden tekstien ja kuvien pohjalta valmiin kirjan.
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Asiakkaidemme suositut kirjatuotteet

Vuosikertomus
Historiikki
Elämänkerta
Valokuvakirja
Omakustanne

Säästä aikaa – autamme sinua taittamaan kirjasi

Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua niin kirjan kannen kuin sisällönkin taittamisessa. Toimita meille kuvat, tekstit ja mahdolliset muut visuaaliset elementit, ja kerro meille toiveesi – me luomme valmiin kokonaisuuden. Ennen painatusta lähetämme sinulle vielä valmiin, taitetun työn nähtäväksesi.

Me luomme sinulle valmiiksi taitetun kokonaisuuden!

Tilaus ja toimitus

Valmistusaika riippuu valituista palveluista sekä materiaaleista. On kuitenkin hyvä varata vähintään kuukausi kirjan painamista varten. Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla.

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista. Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.