Julisteet

Arkkipaino

Huomiota herättävällä, näyttävällä ja laadukkaalla julisteella saat ihmiset pysähtymään viestisi äärelle. Julisteiden avulla mainostat tuotteita, palveluita, tapahtumia ja kampanjoita tyylikkäästi visuaalisessa muodossa. Hyvin suunniteltu juliste kerää katseita ja houkuttelee ihmisiä puoleensa, sijaitsi se sitten kaupan ilmoitustaululla, hotellin aulassa tai kadun vilinässä!

Juliste kiinnittää katseen ja herättää kiinnostuksen

Oli julisteesi aihe mikä tahansa, viimeistelty ilme ja laadukas painojälki varmistavat, että värit toistuvat kauniisti ja juliste erottuu edukseen. Erikoisvärien avulla voit luoda upeita kontrasteja ja saada yksityiskohdat erottumaan juuri haluamallasi tavalla. Jos siis haluat vaikkapa tapahtumajulisteeseen tavallista enemmän hohtoa ja pilkettä, suosittelemme kokeilemaan rohkeasti erilaisia paperi- ja värivaihtoehtoja!

  • Julisteet jopa A0-kokoon saakka. Kysy myös suurempia julisteita
  • Erotu joukosta esimerkiksi erikoisväreillä
  • Saatavilla myös säänkestävät julisteet ulkokäyttöön
  • Voimme taittaa valmiiden tekstien ja kuvien pohjalta brändisi mukaisen kokonaisuuden.
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Asiakkaidemme suositut julistetuotteet

Mainosjulisteet
Brändijulisteet
Tapahtumajulisteet
Valokuvajulisteet
Sisustusjulisteet
Taidejulisteet

Myös suuret julisteet ulko- ja sisäkäyttöön

Suuri juliste on parhaimmillaan näyttävä kokonaisuus, joka vetää katseita puoleensa jo kokoluokkansa vuoksi. Meiltä saat soveltuvat julisteet sisä- ja ulkokäyttöön myös suurempina kuin A0-koossa. Ulkokäyttöön tulevat julisteet voidaan painattaa myös säänkestävälle levylle erikoispainomme puolella. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista!

Laadukas ja näyttävä juliste kerää katseita!

Tilaus ja toimitus

Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista.

• Toimitusaika 3–5 arkipäivää.
• Erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.