Jälkikäsittely

Arkkipaino

Tuotteet ovat vasta puoliksi valmiita, kun ne tulevat painosta. Esimerkiksi lehdet tarvitsevat nidontaa, kirjat sidontaa, lomakeniput liimausta, käyntikortit leikkausta, paketit kokoamista ja esitteet taittelua. Nämä ja kymmenet muut työt tehdään jälkikäsittelynä, jonka tarkoitus on viimeistellä painettu tuote, helpottaa tuotteen käsittelyä, kustomoida tuote tai vaikkapa pakata se lähetystä varten.

Jälkikäsittely – monta vaihtoehtoa painetun tuotteen viimeistelylle

Jälkikäsittelyssä valmistuvat niin eri muotoon ja kokoon leikatut paperi-, kartonki-, pahvi- ja muovituotteet kuin kirjojen ja vihkojen liimaukset, sidonnat ja nitomiset. Painotuotteiden loppusilaukset, pakkausten kasaaminen, tuotteiden pakkaaminen ja monet muut työt tehdään lähes aina käsityönä. Jälkikäsittelyssä painetun tuotteen viimeistelylle on lähes rajaton määrä eri vaihtoehtoja. Useimmiten tuote käykin läpi useamman viimeistelyvaiheen.

  • Monipuolisesti erilaisia jälkikäsittelyvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.
  • Erotu joukosta esimerkiksi erikoisilla muotoonleikkauksilla tai laminoinnilla/li>
  • Laadukkaat sidonnat, liimaukset ja taitokset kirjoille, vihoille, seteille, esitteille ja arkeille
  • Säästä aikaa ulkoistamalla meille kirjeiden ja pakettien jakelu.
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Yleisiä asiakkaidemme tuotteissa hyödynnettyjä jälkikäsittelymetodeja

Blokkiliimaukset
Wire-o-sidonnat
Liimasidonnat
Erilaiset taitot, kuten ikkunataitto
Esitteiden stiftaus (myös lenkkistiftaus)
EAN-koodit
Numeroinnit
Kohokuviointi eli preeglaus
Muotoonleikkaukset ja stanssaukset
Sisäänpistot myös liimapisteellä
Kuoritukset
Taittolinjat eli nuuttaukset

Kaipaatko apua tuotteesi jakelussa? Postitamme ne puolestasi!

Oli kyse sitten paketin lähettämisestä yksittäiselle vastaanottajalle tai kirjeiden jakelemisesta suurena suoramarkkinointikampanjana, toimitamme mielellämme valmiit pakkaukset ja kirjeet vastaanottajille. Hoidamme niin kirjeiden kuorittamisen kuin tuotteiden paketoimisen. Voimme lähettää valmiit tuotteet esimerkiksi asiakasrekisterillesi, ja jos haluat tavoittaa uusia, potentiaalisia asiakkaita, kohderyhmäpalvelumme avulla löydät liiketoiminnallesi sopivat kontaktit. Saat kauttamme myös osoitteettoman Postin jakelun.

Meiltä saat kaikki painotuotteet markkinointiisi!

Tilaus ja toimitus

Kaikkia arkkipainon tuotteita voidaan muokata vielä erilaisilla jälkikäsittelyvaihtoehdoilla. Jälkikäsittelyn vaikutus toimitusaikaan vaihtelee käsittelytavasta, tilauksen koosta, työn määrästä ja tilattavasta aineistosta riippuen. Jos sinulla on lisää kysymyksiä jälkikäsittelyvaihtoehdoista ja niiden vaikutuksista tilaukseesi, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.