Folderit

Arkkipaino

Asiakastapaamisten yhteydessä on usein tarpeen jättää esimerkiksi esitteitä, lomakkeita tai sopimusasiakirjoja asiakkaalle. Materiaalit pysyvät kauniisti yksissä kansissa, kun kokoat ne yrityksesi ilmeen mukaan suunniteltuun, laadukkaaseen folderiin. Kevyt kartonkinen kansio pitää paperit tallessa ja antaa asiakkaalle käynnistäsi viimeistellyn kuvan. Asiaan on myös helpompi palata, kun kaikki tarpeelliset tiedot ovat helposti saatavilla jälkikäteen!

Folderi on tyylikäs tapa pitää paperit järjestyksessä

Folderiin on saatavilla useita eri materiaaleja, kokoja, pintoja ja jälkikäsittelyvaihtoehtoja. Meiltä löytyy monta hyväksi todettua, valmista folderimallia, ja voimme toteuttaa folderit myös täysin toiveidesi mukaisilla materiaaleilla ja halutulla mallilla. Suosituin mallimme on ekologinen kartonkifolderi, jossa on ohut selkämys sekä käyntikorttiviilto.

  • Kartonkinen folderi on ekologisempi vaihtoehto muovitaskuille ja -kansioille
  • Useita eri materiaaleja jokaiseen tilanteeseen
  • Paljon kustomointi- ja mallivaihtoehtoja, kuten selkämykset, muotoonleikkaukset ja käyntikorttiviillot
  • Asiantunteva suunnittelu- ja taittopalvelu työsi tueksi
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista

Asiakkaidemme suositut folderituotteet

Asiakasfolderit
Myyntifolderit
Asiakirjafolderi
Kartonkiset folderit
Laminoidut folderit

Kaikki materiaalit myynnin tueksi

Myynnin tueksi tarvitaan paljon muutakin kuin käyntikortteja, puhelinnumero ja sähköposti. Laadukkaat printtimateriaalit asiakastapaamisissa ja kattavat esitteet tapahtumissa antavat yrityksesi asiakaspalvelijoille ja myyjille ensi käden materiaalia, jonka avulla he kertovat asiakkaillesi yrityksestäsi. Huolellisesti suunnitellut, visuaalisesti näyttävät ja yrityksesi ilmeen mukaiset materiaalit jättävät huolitellun mielikuvan. Kun aineistot ovat kunnossa, niitä jakaa mielellään eteenpäin!

Tarvitsetko muita painotuotteita myynnin tueksi? Kysy lisää!

Tilaus ja toimitus

Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista.

• Toimitusaika 3–5 arkipäivää.
• Erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.