Esitteet ja flyerit

Arkkipaino

Esitteillä ja flyereilla on edelleen paikkansa nykypäivän vahvasti digitaalisessa maailmassa. Ne ovat konkreettisia, käsinkosketeltavia, vaivattomia säilöä ja näppäriä jakaa, mikä tekee niistä erinomaisen tavan tarjota asiakkaille lisätietoa yrityksen tuotteista ja palveluista tilanteessa kuin tilanteessa. Huolella suunnitellut esitteet ja flyerit vahvistavat yrityksen brändimielikuvaa ja auttavat asiakastasi muistamaan sinut, kun yhteydenoton hetki on käsillä.

Laadukkaat esitteet ja flyerit myynnin tukena

Oli julisteesi aihe mikä tahansa, viimeistelty ilme ja laadukas painojälki varmistavat, että värit toistuvat kauniisti ja juliste erottuu edukseen. Erikoisvärien avulla voit luoda upeita kontrasteja ja saada yksityiskohdat erottumaan juuri haluamallasi tavalla. Jos siis haluat vaikkapa tapahtumajulisteeseen tavallista enemmän hohtoa ja pilkettä, suosittelemme kokeilemaan rohkeasti erilaisia paperi- ja värivaihtoehtoja!

  • Monipuolisesti erilaisia paperi- ja kokovaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.
  • Erotu joukosta muodoilla
  • Upeita kontrasteja ja yksityiskohtia erikoisvärien avulla
  • Voimme taittaa valmiiden tekstien ja kuvien pohjalta brändisi mukaisen kokonaisuuden.
  • Säästä aikaa ulkoistamalla meille myös jakelu.
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Asiakkaidemme suosimat tuotteet

Tuote-esitteet
Palveluesitteet
Kupongit ja tarjoukset
Mainoslehtiset
Lentolehtiset

Tilaus ja toimitus

Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista.

• Toimitusaika 3–5 arkipäivää.
• Erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.