Erikoisvärit

Arkkipaino

Erikoisvärien avulla voimme luoda upeita kontrasteja ja efektejä, jotka herättävät kutsut, kortit, asiakaslehdet ja muut painotuotteet eloon täysin uudella tavalla. Värisävyjä on olemassa lukematon määrä, joten miksi tyytyä tavallisiin perusväreihin?

Erikoisväreillä teet vaikutuksen ja erotut joukosta

Erilaisilla erikoisvärikäsittelyillä saat esimerkiksi kutsut ja esitteet todella erottumaan joukosta. Upean ja näyttävän lopputuloksen saat esimerkiksi kiiltävillä kullan ja hopean sävyillä sekä valkoisella, joka toimii hyvin mustalla läpivärjätyllä kartonkipohjalla. Erikoisvärien valikoimaamme kuuluvat myös hohtoa tuovat metallivärit, joita voidaan yhdistellä minkä tahansa laajan värikartan värin kanssa. Mikäli toiveena on kiiltävä lakkamainen efekti, se voidaan toteuttaa glierillä, joka toimii kohdelakan tavoin.

  • Erikoisvärit ovat saatavilla kaikille painetuille paperituotteille.
  • Kokeile erikoisvärejä erityisesti päällystetyille papereille, jolloin saat vahvemman kiillon.
  • Autamme suunnittelussa ja taittamisessa brändisi pohjalta, toimita meille vain kuvat ja teksti.
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Asiakkaamme hyödyntävät erikoisvärejä erityisesti näissä tuotteissa

Tapahtumakutsut
Käyntikortit
Palveluesitteet
Brändijulisteet
Paketit ja pakkaukset
Asiakaslehdet
Käsiohjelmat
Postikortit

Säästä aikaa – autamme sinua suunnittelemaan tuotteesi

Asiantunteva suunnittelupalvelumme auttaa sinua tekemään tuotteestasi edustavan, erottuvan ja brändisi ilmeen mukaisen. Toimita meille kuvat ja tekstit sekä muut visuaaliset elementit, ja me luomme valmiin julisteen tarkistettavaksesi. Suunnittelijamme auttavat mielellään kaikissa markkinoinnin ja myynnin materiaaleissasi – kysy meiltä lisää!

Meiltä saat kaikki painotuotteet markkinointiisi!

Tilaus ja toimitus

Digipainokoneella voimme toteuttaa toiveidenne mukaiset erikoisvärikäsittelyt ilman, että se pidentää painotuotteiden toimitusaikaa. Jos sinulla on lisää kysymyksiä erikoisväreistä ja niiden vaikutuksista tilaukseesi, kysy meiltä lisää – autamme mielellämme!

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.