Asiakaslehdet

Arkkipaino

Lehdellä on aina ollut – ja tulee aina olemaan – oma paikkansa ihmisten elämässä. Asiakaslehden, henkilöstölehden tai järjestölehden avulla nivot tuoreet uutiset ja sisällöt houkuttelevaksi ja helposti jaeltavaksi sisältökokonaisuudeksi, joka tarjoaa kiinnostavaa luettavaa ja keskustelun aiheita käsin kosketeltavassa muodossa. Voit tarjota tärkeille kohderyhmillesi viihdettä ja tietoa samalla varmistaen, että kaikki tärkeät, ajankohtaiset aiheet ovat yksien kansien sisällä siistinä ja laadukkaana pakettina.

Asiakaslehdellä jäät mieleen, osallistat ja erotut joukosta

Tarjoa ihmisille tietoa, nosta pinnalle tunteita, houkuttele osallistumaan kyselyyn tai kannusta tiedustelemaan lisää. Voit myös tarjota lapsille hauskoja tehtäviä ja varmistaa, että perheen pienimmätkin odottavat lehteäsi innolla. Erilaisilla väri-, paperi- ja jälkikäsittelyvaihtoehdoilla asiakaslehdestäsi voidaan tehdä lehti, joka toden teolla erottuu joukosta ja löytää tiensä lukijansa käsiin kerta toisensa jälkeen. Voimme esimerkiksi tehdä viimeisestä sivusta helposti irrotettavan tai varmistaa, että ristikon täyttäminen kynällä kuin kynällä on helppoa. Erikoisvärien ja laadukkaan printtijäljen avulla varmistat, että jutut heräävät eloon ja palvelevat lukijaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Monipuolisesti erilaisia paperi- ja kokovaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.
  • Erotu joukosta erikoisväreillä.
  • Voimme taittaa valmiiden tekstien ja kuvien pohjalta brändisi mukaisen kokonaisuuden.
  • Säästä aikaa ulkoistamalla meille myös lehtien jakelu.
  • Joustava palvelu – kaikki alkaa asiakkaan tarpeista.

Asiakkaidemme suositut lehtituotteet

Asiakaslehti
Henkilöstölehti
Järjestölehti
Vuosikertomus
Vastuullisuusraportti
Tapahtumalehti
Käsiohjelma

Säästä aikaa - hyödynnä jakelu- ja kohderyhmäpalvelua

Jakelupalvelumme avulla lähetät asiakaslehdet helposti eteenpäin rekisterisi yhteystiedoille. Jos haluat tavoittaa uusia, potentiaalisia asiakkaita, kohderyhmäpalvelumme avulla löydät liiketoiminnallesi sopivat kontaktit. Saat kauttamme myös osoitteettoman Postin jakelun. Kysy meiltä lisää, kun suunnittelet materiaaliesi tilaamista, jotta saamme aineistosi liikkeelle teille sopivaan aikaan.

Erikoisvärien ja laadukkaan printtijäljen avulla varmistat, että jutut heräävät eloon!

Tilaus ja toimitus

Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista.

• Toimitusaika 3–5 arkipäivää.
• Erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.