Arkkipaino

Arkkipainomme tarjoaa mittavan valikoiman offset- ja digipainopalveluja.
Kattavasta paperivalikoimastamme löytyy sopiva materiaali kaikkiin tarpeisiin.
Käytettävissänne ovat myös taitto- ja suunnittelupalvelut, laajat jälkikäsittelymahdollisuudet sekä räätälöidyt suoramarkkinointiratkaisut.

Arkkipaino

Kutsut ja kortit

Tarvitsetpa peruskäyntikorttia tai juhlallista kutsukorttia – kauttamme löydät oikeat vaihtoehdot niin paperille, kun painoväreille aina kultaan ja hopeaan saakka. Voit myös valita läpivärjätyn kartongin ja valkoisen painovärin – unohtamatta erilaisia muotoonleikkausmahdollisuuksia.

Pyydä tarjous
Arkkipaino

Esitteet ja flyerit

Meiltä löytyy erilaisia taittomahdollisuuksia sekä kokoja. Paperivalinnalla ja painoväreillä voit vaikuttaa lopputulokseen monella eri tavalla.

Pyydä tarjous
Arkkipaino

Asiakaslehdet

Toimitamme aina taittopalveluista Postin jakeluun saakka. Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa kustannustehokkaimmat vaihtoehdot, niin paperin kun jakelun suhteen.

Pyydä tarjous
Arkkipaino

Julisteet

Rajoittamaton koko A0 saakka. Erikoispainon kautta myös suurempia kuvia. Useita eri materiaaleja, sisä- ja ulkokäyttöön.

Pyydä tarjous
Arkkipaino

Lomakkeet

Itsejäljentävä materiaali, useilla eri värivaihtoehdoilla. Myös blokkiliimaus ja juoksevanumerointi.

Pyydä tarjous
Arkkipaino

Folderit

Meiltä löytyy useita eri malleja ja materiaaleja foldereihin.

Pyydä tarjous
Arkkipaino

Kirjat

Toteutamme kirjoja pienemmissä painos ja/tai sivumäärissä. Kansia voidaan toteuttaa erilaisia, myös kulta ja hopea saatavilla.

Pyydä tarjous
Arkkipaino

Jälkikäsittely

Arkkipainon jälkikäsittelyn mahdollisuudet ovat monipuoliset. Sidomme lehdet jopa yli 100 sivuisiksi lehdiksi nitomalanka sidonnalla. Tai teemme sidonnat myös wire-o metallikampaa käyttäen tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Lomakkeet syntyvät tarvittaessa setteinä liimaten. Paperiarkkien taittaminen taittokoneella onnistuu monipuolisesti, vaikkapa 18 sivuiseksi kartaksi.
Huolehdimme isoista ja pienistä postituskampanjoista. Liitteet, mainokset yms. kuoritamme automaattisella kirjekuorituskoneella. Tarvittaessa kirjekuoret ja lomakkeet osoitteistetaan ja huolitaan jakelijan, Postin vaatimusten mukaisesti. Jälkikäsittelystä valmistuu eri muotoon ja kokoon leikatut paperi-, kartonki-, pahvi- ja muovituotteet. Sekä isot, että pienet määrät.
Tuotteet voi noutaa meiltä painolta 8-16 välisenä aikana tai huolehdimme ne jakelijan toimesta kotiovelle ja vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Pyydä tarjous