Akustiikkatuotteet

Erikoispaino

Akustiikkatuotteillamme voit pehmentää tilan akustiikkaa sekä tuoda persoonallista ilmettä. Valmistamme akustiikkalevystä esimerkiksi tauluja, akustiikkapaneeleja sekä tilanjakajia. Akustiikkatuotteita voidaan personoida muotoonleikkaamalla sekä viimeistelemällä tuote vaikkapa valokuvatulostuksella.

Akustiikkatuotteilla vaimennat äänet tyylistä tinkimättä

Akustiikkalevyistä toteutettujen tuotteiden etuja ovat äänenvaimennuksen lisäksi näyttävyys ja monipuoliset käyttötavat. Kevyitä levyjä on helppo tarvittaessa siirrellä ja niiden kiinnittäminen esimerkiksi seinälle tai kattoon on helppoa. Tarvittaessa toimitamme myös tarvitsemasi seinäkiinnikkeet sekä lattiatasolle tai pöydälle asetettavien tilanjakajien kiinnikkeet ja jalustat.

Akustiikkalevyt ovat ekologisia ja niiden kierrättäminen on helppoa.

Akustiikkalevyjen tekniset tiedot:

  • Paksuudet: 9 ja 22mm
  • Värit: Valkoinen, musta, marmori, tummanharmaa, vaaleanharmaa
  • Levyn raakakoot: 1220 x 2440 mm sekä 1620 x 2440 mm
  • Materiaali: 50% polyesterkuitu, 50% kierrätetty polyesterkuitu
  • Sisäilmaluokitus: M1
  • Paloluokka: B-s1, d0

Asiakkaidemme suosimat akustiikkatuotteet

Taulut
Paneelit
Tilanjakajat ja sermit
Muotoonleikatut kirjaimet
Esittelytelineet

Myös suuret julisteet ulko- ja sisäkäyttöön

Suuri juliste on parhaimmillaan näyttävä kokonaisuus, joka vetää katseita puoleensa jo kokoluokkansa vuoksi. Meiltä saat soveltuvat julisteet sisä- ja ulkokäyttöön myös suurempina kuin A0-koossa. Ulkokäyttöön tulevat julisteet voidaan painattaa myös säänkestävälle levylle erikoispainomme puolella. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista!

Liiketilaa tai toimistoa sisustamassa? Kysy myös muita tuotteita!

Tilaus ja toimitus

Voit tilata puhelimitse, sähköpostitse tai tarjouslomakkeella. Lataa aineisto-ohje ja varmista, että painotiedosto on sen mukainen. Voit myös ladata ja lähettää tiedostot Aineiston siirto -sivulla. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, pyydä apua meiltä – autamme mielellämme! Jos me taitamme tuotteesi, tarkistamme sen teillä aina ennen painamista.

• Toimitusaika 3–5 arkipäivää.
• Erilaiset jälkikäsittelyt saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.

Valmiit tuotteet voi noutaa meiltä painolta arkisin klo 8–16 välisenä aikana. Voimme myös lähettää ne suoraan kotiovelle, postilaatikkoon tai vaikkapa Postin noutopisteeseen.

Kaikki markkinointipalvelut samasta osoitteesta

I-print on laajasti palveleva markkinointi- ja viestintätalo. Saat meiltä paino- ja taittopalvelut printtituotteillesi, brändinhallintapalvelun materiaaleillesi, oheistuotteet markkinointiin ja pr-työhön sekä digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja mainonnan, joiden avulla tavoitat asiakkaasi kaikkialla Suomessa.

Meillä saat tueksesi koko Ilkka-Yhtymä-mediakonsernin suuren tiimin eri alan asiantuntijoita, jotka tekevät töitä joustavasti, nopeasti ja korkealla laadulla sinun yrityksesi puolesta.