Skip to main content

Ilkka tukee sodan uhreja Ukrainassa

By 10.3.20223 toukokuun, 2023Ajankohtaista

Sota Ukrainassa koskettaa meitä kaikkia. Eri lähteiden mukaan jopa kaksi miljoonaa ukrainalaista on joutunut jättämään kotinsa. Pommituksissa ja taisteluissa vammautuneita, kodittomiksi jääneitä, kodeistaan paenneita ja kaiken menettäneitä on paljon.

Ilkka haluaa tehdä osansa ukrainalaisten auttamiseksi. Lahjoitamme Suomen Punaisen Ristin kautta 20 000 euroa hätää kärsiville. Avustuksen tarkoituksena on osaltaan lievittää sodan kauhujen ja julmuuksien aiheuttamaa kärsimystä sekä tukea heitä, jotka joutuvat pakenemaan sotaa kodeistaan.

Luotettavan uutisoinnin ja tiedon puolesta, disinformaatiota vastaan

Tapahtumat Ukrainassa ovat osoittaneet jälleen luotettavan ja vapaan uutisoinnin sekä tiedonvälityksen merkityksen. On tärkeää, että ihmiset lähellä ja kaukana saavat luotettavan kuvan tapahtumista.

Jokaisen apu on yhtä tärkeä. Sinäkin voit halutessasi lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin keräykseen. Olemme lisänneet linkin keräykseen yhtiöidemme verkkosivuille.

Ilkka toivoo muiden auttajien tavoin, että sotatoimet lopetetaan mahdollisimman pian ja prosessi kohti kestävää rauhantilaa aloitetaan.