Skip to main content

Avoimet työpaikat – Liity i-printin joukkoihin!

By 20.10.20222 marraskuun, 2022Ajankohtaista

Etsimme 1–2 hyvällä asenteella varustettua

JÄLKIKÄSITTELIJÄÄ / TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seinäjoelle.

Oletko joustava, huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja toimit luontevasti osana tiimiä? Voit olla etsimämme henkilö! Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta alan tuntemuksesta ja tietotekniikan hallitsemisesta on hyötyä. Pääset tekemään töitä käsilläsi ja huolehtimaan tuotteiden viimeistelystä ja postituksesta.

Tehtäviisi jälkikäsittelijänä/tuotantotyöntekijänä kuuluu painolaitoksen tuotannon monipuoliset tehtävät. Työhösi sisältyy muun muassa paperileikkausta, lehtien nidontaa, taittotyötä, postitusten huolintaa ja järjestelyä, tuotteiden pakkaamista ja useiden tuotantolaitteiden käyttöä. Työ on jonkin verran fyysistä ja sisältää myös suurkuvatulostelevyjen sekä rullien käsittelyä.

Tulet osaksi 11 ammattilaisen tuotantotiimiämme. Teemme tiivistä yhteistyötä ja arvostamme sekä tuemme toisiamme. Tehtävässä menestymiseksi tärkeintä on kyky oppia uutta kiireisessä työrytmissä ja vaihtelevissa työtehtävissä – opastamme kyllä sinua työtehtävissäsi. Tärkeintä on hyvä motivaatio, halu ja kyky oppia uusia menetelmiä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla muun muassa 

  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun 
  • Fysios-ketjun kuntosalipalveluita tarjoushintaan ja pääsyn I-printin omalle kuntosalille
  • Lomamökkien käytön Rukalla ja Lappajärvellä.

Palkkasi muodostuu media- ja painoalan työntekijöiden TES:n perusteella. Teet työtäsi yhdessä vuorossa (päivävuoro). 

Olemme valtakunnallinen paino- ja digipalveluja tarjoava paino- ja markkinointilogistiikkatalo, ja palvelemme asiantuntevasti kaikenkokoisia yritysasiakkaita. Olemme osa markkinoinnin ja viestinnän kyvykkyydestään tunnettua Ilkka-konsernia. Teemme läheistä yhteistyötä konserniin kuuluvien yritysten kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sähköisesti viimeistään 6.11.2022 https://ilkka-yhtyma.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=129. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinnat tehdään sopivien hakijoiden löydyttyä eli toimi nopeasti!Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Jouni Tankka (p. 050 075 7416, arkipäivisin 8–16).